«Ποια κούραση και ποιες διακοπές; Μόνο μπάσκετ!»

«Ποια κούραση και ποιες διακοπές; Μόνο μπάσκετ!»

«Ποια κούραση και ποιες διακοπές; Μόνο μπάσκετ!»
Μετά από σχεδόν έναν χρόνο αδιάλειπτης αγωνιστικής δράσης, ο ακούραστος Κρις Σίνγκλετον δηλώνει στο gTV ανυπόμονος για το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και «πεινασμένος» για τίτλους, ενώ αποκαλύπτει, πως έχει ονειρευτεί, το τέλος της χρονιάς που αρχίζει.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Κάντον της Τζόρτζια (45 λεπτά βόρεια της Ατλάντα), ο απόφοιτος του Φλόριντα Στέϊτ έμαθε στη διάρκεια της κολεγιακής του καριέρας, τι θα πει τοπικό ντέρμπι. Συνομήλικος με το Νικ Καλάθη (Φλόριντα), τον αντιμετώπισε για μία σεζόν (2008-09) στην πιο φημισμένη μπασκετική αντιπαλότητα της Πολιτείας, αλλά συνομιλώντας μαζί του, καταλάβαμε, ότι ακόμη δεν έχει ιδέα του τι σημαίνει το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων!

Ο λόγος για το πρώτο εφετινό μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Κρις Σίνγκλετον, που όλως τυχαίως - λόγω υποχρεώσεων στο κινεζικό πρωτάθλημα - παρουσιάστηκε τελευταίος και καταϊδρωμένος στην προετοιμασία των «πρασίνων». Ο 26χρονος power-forward, που πέρυσι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, μίλησε στο gTV για την πρώτη του σεζόν με το «τριφύλλι» στο στήθος και πέρα από το ότι «έδωσε» κανονικά τον συμπαίκτη του K.C. Rivers, είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει.