Χωρίς Σίνγκλετον και Ρίβερς αρχίζει ο ΠΑΟ;

Χωρίς Σίνγκλετον και Ρίβερς αρχίζει ο ΠΑΟ;

Gazzetta team
Χωρίς Σίνγκλετον και Ρίβερς αρχίζει ο ΠΑΟ;

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμη ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα αφήσει αρχικά εκτός πρώτου γύρου στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά πέντε μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ με τον ΠΑΟΚ, τα δελτία των Ρίβερς και Σίνγκλετον δεν έχουν εκδοθεί.

Ο Παναθηναϊκός γνώριζε από το καλοκαίρι ότι με βάση το ρόστερ που έχτισε και το οποίο περιλαμβάνει 6 Αμερικανούς παίκτες, θα έπρεπε, βάσει του κανονισμού, να αποκλείσει δυο από αυτούς για τον πρώτο γύρο της Basket League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του για τους παίκτες που θα αφήσει εκτός στο ξεκίνημα των εγχώριων υποχρεώσεων, αλλά τα ονόματα των Κέι Σι Ρίβερς και Κρις Σίνγκλετον, δεν βρίσκονται ακόμη στο ρόστερ τους, όπως αυτό παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι τα συμβόλαια των δύο Αμερικανών δεν έχουν ακόμη κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ και όπως είναι φυσιολογικό δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

Αυτό σημαίνει άραγε ότι ο 52χρονος τεχνικός έχει πάρει την απόφασή του χωρίς απλά να την επισημοποιήσει ή πρόκειται για μία διαδικαστική σύμπτωση; Πολύ σύντομα θα σύντομα θα ξέρουμε... Άλλωστε, το πρώτο τζάμπολ της σεζόν είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (05/10) με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Η τελική απόφαση θα έχει ενδιαφέρον γιατί πιθανότατα, οι Αμερικανοί που θα επιλεγούν θα είναι κι αυτοί που θα παίξουν στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστική της Basket League, στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα