Συνεχίζει... απτόητος ο Τζινόμπιλι!

Συνεχίζει... απτόητος ο Τζινόμπιλι!

Αλέξανδρος Καραλής
Συνεχίζει... απτόητος ο Τζινόμπιλι!

bet365

Ο Μανού Τζινόμπιλι σε δηλώσεις του ανέφερε πως «νιώθει καλά» και δεν σκέφτεται ακόμη το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τα παρκέ του NBA, σε αντίθεση με το τι έκανε ο επί σειρά συμπαίκτης του στους Σπερς, Τιμ Ντάνκαν.

Ερωτηθείς από τα αμερικανικά δημοσιογραφικά μέσα, ο 39χρονος Αργεντινός γκαρντ των Σπερς, τόνισε ότι δεν σκέφτηκε καθόλου την απόσυρσή του, σε αντίθεση με τον πρώην συμπαίκτη του, Τιμ Ντάνκαν, αλλά και ότι έχει ακόμη όρεξη για μπάσκετ.

«Αυτού του είδους οι αποφάσεις είναι που καθορίζουν το μέλλον σου... και την οικογένειά σου και δεν εξαρτάται από το τί κάνει ο Τιμ (σσ. Ντάνκαν). Απλά ένιωσα ότι ακόμη θέλω να το κάνω, ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ότι το διασκεδάζω και ότι νιώθω υγιής. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος», ήταν τα λόγια του Μανού Τζινόμπιλι, που θα συνεχίσει και φέτος να μας προσφέρει μαγικές στιγμές στα μπασκετικά παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα