«30 χρόνια OYKάς, τώρα θα αλλάξω;»

«30 χρόνια OYKάς, τώρα θα αλλάξω;»

Αντώνης Καλκαβούρας
«30 χρόνια OYKάς, τώρα θα αλλάξω;»
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης, μιλάει στην κάμερα του gTV για το κύριο μέλημά του στον πάγκο της ομάδας, σκιαγραφεί το εφετινό αγωνιστικό προφίλ των «πρασίνων» και διευκρινίζει τι σημαίνει να «συνηθίσει κάποιος και στις ήττες»!

Περιστεριώτης «βέρος», ανδρώθηκε και καθιερώθηκε μπασκετικά στο Γυμναστικό Σύλλογο των δυτικών προαστίων, αλλά η μοίρα του σαν παίκτης και σαν προπονητής, έμελλε να συνδεθεί άρρηκτα με τον Παναθηναϊκό. Κι αν σαν παίκτης «έπεσε» στην 6ετία (1986-1992) που οι «πράσινοι» δεν κατέκτησαν κανέναν τίτλο, σαν προπονητής, αποδείχτηκε ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, γι' αυτό και ανέλαβε να καθοδηγήσει τον «εξάστερο» σε δύο από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του: Το καλοκαίρι του 2012, όταν «βγήκε» το διαζύγιο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πριν από λίγους μήνες, όταν η ομάδα έπρεπε να διαχειριστεί την αποχώρηση του μεγάλου Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο λόγος για τον Αργύρη Πεδουλάκη, που στη διάρκεια της πρώτης προπονητικής θητείας του στο «τριφύλλι», κατέκτησε ένα «νταμπλ» κι έβαλε τις βάσεις (πήρε το Κύπελλο πριν αποχωρήσει) και για το δεύτερο συνεχόμενο. Μια εβδομάδα πριν το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν, την ερχόμενη Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ο 52χρονος τεχνικός μιλάει στην κάμερα του gTV για το πως εισπράττει τη νέα «ειδική» αποστολή που έχει αναλάβει, συγκρίνει το υλικό του 2012 με το εφετινό και χρησιμοποιώντας δύο ρητά της αρχαίας Ελλάδας, εξηγεί τι περιμένει από τους παίκτες τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς.