Τζορτζ: «Φέτος θα κυνηγήσω τον τίτλο του MVP!»

Τζορτζ: «Φέτος θα κυνηγήσω τον τίτλο του MVP!»

Αλέξανδρος Καραλής
Τζορτζ: «Φέτος θα κυνηγήσω τον τίτλο του MVP!»

bet365

Ο Πολ Τζορτζ έχει υψηλές προσωπικές βλέψεις για τη φετινή σεζόν και δεν το κρύβει, κάνοντας λόγο για... κυνήγι του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος.

Μετά την περσινή εξαιρετική του σεζόν με τους Πέισερς (η καλύτερη στην καριέρα του), ο Πολ Τζορτζ έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον προ 2ετίας φρικτό τραυματισμό του και είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα φέτος.

Ο ίδιος έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη της ομάδας της Ιντιάνα, αλλά και τον δικό του, προειδοποιώντας ότι θα είναι η χρονιά που θα κυνηγήσει το βραβείο του MVP του NBA.

«Οπωσδήποτε θέλω να είμαι ο MVP φέτος. Θα είναι μια πρόκληση, αλλά με τον κόουτς Νέιτ και τα παιδιά που είναι εδώ, είμαι σε θέση να προχωρήσω σ' αυτό το σημείο, όσο συνεχίζω να είμαι εγώ, να είμαι ηγέτης και επιθετικός. Δεν θα μου χαριστεί, πρέπει να το κυνηγήσω. Και αυτή είναι η χρονιά μου να πάω να το πάρω!», δήλωσε σε αμερικανικά μέσα ο ηγέτης των Πέισερς.

Ο Τζορτζ πέρυσι μέτρησε 23.1 πόντους, 4.1 ασίστ και 1.9 κλεψίματα ανά αγώνα με τους Πέισερς και φέτος ευελπιστεί σε ακόμη καλύτερη χρονιά για να είναι στο κυνήγι του τίτλου του MVP.

«Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω σε αυτά που μπορώ να κάνω», ήταν τα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ.

 

NBA Τελευταία Νέα