Κωνσταντινίδης: «Είμαστε στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι»

Κωνσταντινίδης: «Είμαστε στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι»

Το Ρέθυμνο ηττήθηκε από την Κύμη για τη 2η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, μένοντας εκτός συνέχειας του θεσμού, και ο προπονητής των Κρητικών έκανε τον απολογισμό του αποκλεισμού. 

Κωνσταντινίδης: «Είμαστε στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι»

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ΚΑΕ, σημειώνοντας ότι είναι απογοητευμένοι όλοι στην ομάδα, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Μας στενοχώρησε πάρα πολύ και περισσότερο με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Κύμη. Το να χάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμβεί αυτό. Δυστυχώς ο τρόπος που χάσαμε χθες μας στενοχωρεί και την ίδια ώρα μας προβληματίζει. Μπορώ να πω ότι στην περισσότερη διάρκεια του ματς ελέγχαμε το παιχνίδι. Η ζημιά ίσως να έγινε εκεί γιατί δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις διαφορές που είχαμε δημιουργήσει ειδικότερα στο 1ο ημίχρονο, περνώντας κάποια στιγμή μπροστά με 10 πόντος αλλά και στο 2ο ημίχρονο. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία δεν διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε αυτή την ευκαιρία που μας δόθηκε. Κάναμε σημαντικά λάθη όσον αφορά στην αυτοσυγκέντρωση μας λίγο πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου και στα τελευταία 3 λεπτά του ματς εκεί όπου ουσιαστικά κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Πρέπει να μας προβληματίσουν και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα σημεία ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε πανέτοιμοι. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι αμυντικά πρέπει να δέσουμε περισσότερο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό αυτή την περίοδο, διότι έχουμε πολλές αρχές στην άμυνα που πρέπει να εφαρμόσουμε. Αυτός είναι ένας τομέας που θα είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Κύμη που έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και δίκαια πήρε τη νίκη.»

Best of internet