Ντίξον: «Δεν... κρατιέμαι!» (pics & vids)

Ντίξον: «Δεν... κρατιέμαι!» (pics & vids)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ντίξον: «Δεν... κρατιέμαι!» (pics & vids)

bet365

Ο Μάικλ Ντίξον... έψησε τους φίλους της ΑΕΚ με την εμφάνισή του κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και όπως τόνισε στο gazzetta.gr ανυπομονεί ν' αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και να κάνει ανάλογες εμφανίσεις!

Ο Μάικλ Nτίξον ήρθε με... φόρα από τα Προκριματικά του Eurobasket 2017 και έχει κάνει τους φίλους της ΑΕΚ να «τρίβουν» τα χέρια τους!

Με την εθνική Γεωργίας και υπό τις οδηγίες του Ηλία Ζούρου ήταν ασταμάτητος! Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 16,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ μέσο όρο στη διοργάνωση με κορυφαία την εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο (31π., 6ριμπ., 7/10τρίπ.).

Οι διεθνείς υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν και το... όπλο της Ένωσης τέθηκε στα χέρια του Γιούρι Ζντοβτς! Ο Ντίξον έκανε ντεμπούτο απέναντι στην Τόφας και με το «καλημέρα» πέτυχε 24 πόντους (2τρίπ.), την ίδια επίδοση κόντρα στην Μπάνβιτ με 4 τρίποντα και 17 πόντους κόντρα στην Ουσάκ πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ!

Η Ένωση το βράδυ της Τετάρτης (29/9) μπορεί να επέτρεψε στη Γαλατάσαραϊ να επιστρέψει από το -25 (50-25) και να περάσει μπροστά για πρώτη φορά στα -11,9'' (94-95), αλλά σίγουρα το πρόσημο έμεινε θετικό για το κοινό της ομάδας χάρις στην εμφάνιση του Ντίξον.

Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 34 πόντους, έβαλε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο που πέτυχε 14 πόντους και... ζέστανε τους φίλους της ΑΕΚ!

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη του εμφάνιση κι αφού έβγαλε με υπομονή φωτογραφίες με φίλους της ομάδας, ο Μάικλ Ντίξον μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη επί της τουρκικής ομάδας:

«Είμαι απλά χαρούμενος που νικήσαμε! Το παιχνίδι ήταν... τρελό! Κάναμε απίστευτο πρώτο ημίχρονο, τελικά η Γαλατάσαραϊ εκμεταλλεύτηκε το κενό μας διάστημα και μείωσε τη διαφορά. Εμείς όμως δεν θέλαμε με τίποτα να χάσουμε. Τελικά, τα καταφέραμε, πήραμε τη νίκη και νιώθω υπέροχα γι' αυτό», όσο για την εμφάνισή του δεν ήθελε να πει πολλά:

«Δουλεύω σκληρά, έχω ρυθμό γιατί δούλεψα και με την εθνική Γεωργίας. Θέλω να κάνω πολύ καλή σεζόν και θέλω να κερδίζουμε!».

Ο ίδιος δεν έχει πολλές μέρες που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, αλλά ήδη νιώθει πολύ καλά ως μέλος της ΑΕΚ: «Στις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ σκληρά... ρίχνουμε πολύ σκληρή και ομαδική δουλειά. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι ενθουσιασμένος που παίζω για την ΑΕΚ. Νιώθω, όμορφα και δεν βλέπω την ώρα ν' αρχίσει η σεζόν! Είμαι πραγματικά ανυπόμονος για τα επίσημα παιχνίδια».

Όσο για τον κόσμο που μετά από αυτή την εμφάνιση γέμισε προσδοκίες: «Θέλω να πετύχουμε γι' αυτούς όσες περισσότερες νίκες γίνεται και να τους δικαιώσουμε!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα