Στην αντεπίθεση η Μάλαγα

Κώστας Κουκούσης
Στην αντεπίθεση η Μάλαγα

bet365

Ο Τρέβορ Εμπάκουε ζητάει αποζημίωση από τη Μάλαγα για τη λύση της συνεργασίας τους αλλά η ισπανική ομάδα μέσω του Τεχνικού Διευθυντή της τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Στις αρχές του μήνα η Μάλαγα άφησε ελεύθερο τον Καμερουνέζο σέντερ, καθώς λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στα γόνατα θα έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Η πλευρά του παίκτη όμως ζήτησε να πάρει ένα ποσό από τα χρήματα που προέβλεπε η συμφωνία των δύο πλευρών επειδή δεν προβλεπόταν πως η ισπανική ομάδα θα μπορούσε να την σπάσει για τέτοιο λόγο.

Έτσι λοιπόν ο Κάρλος Χιμένεθ, που πλέον εκτελεί χρέη Τεχνικού Διευθυντή στη Μάλαγα, πέρασε στην αντεπίθεση και με δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα αποκάλυψε όλη την ιστορία με την κατάσταση του Εμπάκουε: «Ξέραμε από πριν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα γόνατα, αλλά αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι θα δούλευε τόσο λίγο το καλοκαίρι. Καταλάβαμε από την πρώτη μέρα που τον είδαμε πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση σωματικά. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα κάνεις γραπτώς. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τον ενημερώσαμε πως θα έπρεπε να δουλέψει πολύ προκειμένου να δυναμώσει τα γόνατά του, για να μην έχει πρόβλημα. Τέτοιου είδους δέσμευση υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι το οποίο αποδέχεται κάθε επαγγελματίας. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ή ακούω παίκτη να εμφανίζεται σε αυτή την κατάσταση στην προετοιμασία».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα