Φοβερό «κράξιμο» Μίλερ στον Ερυθρό Αστέρα!

Αλέξανδρος Καραλής
Φοβερό «κράξιμο» Μίλερ στον Ερυθρό Αστέρα!

bet365

Ο Κουίνσι Μίλερ είναι, πλέον, παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο, δεν ξέχασε την προηγούμενη ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο και «έκραξε» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter για οφειλές των Σέρβων προς το πρόσωπό του.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ της «ομάδας του λαού» προέβη σε ένα απίστευτο διαδικτυακό ξέσπασμα κατά του Ερυθρού Αστέρα, κατηγορώντας τη σερβική ομάδα ότι του χρωστάει $65.000!

Η... αλυσίδα των Tweets ξεκίνησε όταν ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέβιντ Πικ, σημείωσε ότι ο Τζένκινς είναι απίστευτα αφοσιωμένος στο Βελιγράδι, αφού επέστρεψε στον Αστέρα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του χρωστάει $200.000.

Κάπου εκεί... ξεθάρεψε ο Μίλερ και έγραψε, «Εμένα μου χρωστάνε 65 χιλιάδες. Χαχα αυτό είναι άρρωστο. Κανένας σεβασμός». Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί και συνέχισε με νέα... τιτιβίσματα να τα «χώνει» στον Ερυθρό Αστέρα.

«Είναι τόσο αρρωστημένο που είναι αστείο», «Αν μου χρωστάει κανείς ένα σεντ, θα παλέψω γι' αυτό. Δεν έχει να κάνει με το ποσό, αλλά με τις αρχές!», ήταν μερικά από τα λεγόμενα του Αμερικανού, που από ότι φαίνεται άνοιξε «μέτωπο» με τη σερβική ομάδα.

 

Τελευταία Νέα