Γκασόλ: «Δεν ήρθα για να καλύψω το κενό του Ντάνκαν!»

Γκασόλ: «Δεν ήρθα για να καλύψω το κενό του Ντάνκαν!»

Αλέξανδρος Καραλής
Γκασόλ: «Δεν ήρθα για να καλύψω το κενό του Ντάνκαν!»

bet365

Ο Πάου Γκασόλ έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της καθιερωμένης, πριν από κάθε σεζόν, Media Day των ομάδων, τονίζοντας πως δεν ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ντάνκαν, αλλά για να πάρει το πρωτάθλημα!

Η νέα προοπτική στην καριέρα του Ισπανού σούπερ σταρ τον κάνει να ονειρεύεται... δαχτυλίδι και ο ίδιος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο ενθουσιασμένος είναι που είναι παίκτης των Σπερς.

«Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ. Το βλέπω σαν μια απίστευτη ευκαιρία που είμαι μέλος της οικογένειας των Σπερς, να μάθω και να δω πως αυτός ο σύλλογος είναι τόσο καλός και συνεπής όλα αυτά τα χρόνια. Και στη συνέχεια, να προσφέρω κι εγώ με το ταλέντο μου σ’ αυτή την υπέροχη ομάδα και να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε», σημείωσε αρχικά ο Γκασόλ, που αναφέρθηκε και στο, συμπαίκτη του πλέον, Τόνι Πάρκερ:

«Έχουμε βρεθεί αντίπαλοι πολλές φορές, όχι μόνο στο ΝΒΑ, αλλά και με τις εθνικές μας ομάδες. Νομίζω την πρώτη φορά που ήμασταν αντίπαλοι, εγώ ήμουν 18 κι αυτός 15. Σε διεθνές επίπεδο… τους έχουμε νικήσει περισσότερες φορές, αλλά στο ΝΒΑ ήμασταν σε θέση να τον νικήσουμε μόνο στο πρωτάθλημα με τους Λέικερς. Τώρα, όμως, είμαστε μαζί και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παρόν και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μαζί».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο 36χρονος φόργουορντ μίλησε και για την απουσία του Τιμ Ντάνκαν από την ομάδα του Σαν Αντόνιο, λέγοντας: «Θα ήταν υπέροχο να παίζω μαζί του, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο (σ.σ. Η απόσυρσή του). Ελπίζω να μείνει κοντά, γιατί έχω να μάθω πολλά από αυτόν. Δεν είμαι εδώ για να μπω στα… παπούτσια του και να καλύψω το κενό του. Είμαι εδώ για να κάνω ό,τι καλύτερο με τους συμπαίκτες που έχω τώρα. Ποιο είναι αυτό; Να κερδίσω έναν τίτλο»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα