Νοέλ: «Θεωρώ ότι είναι ηλίθιο...»

Νοέλ: «Θεωρώ ότι είναι ηλίθιο...»

Αλέξανδρος Καραλής
Νοέλ: «Θεωρώ ότι είναι ηλίθιο...»

bet365

Ο Νέρλενς Νοέλ εξέφρασε την απορία του σχετικά με το «χτίσιμο» του φετινού ρόστερ των Σίξερς και για το γεγονός ότι παρατηρείται... συνωστισμός στη θέση «5», με τρεις ισάξιους σέντερ να βρίσκονται στην ομάδα.

Γεγονός το οποίο, φυσικά, ενίσχυσε τις φήμες για ανταλλαγή του νεαρού σέντερ των Σίξερς, αφού δεν φαίνεται ευχαριστημένος από τον ανταγωνισμό του με του Τζόελ Εμπίιντ και Τζαλίλ Όκαφορ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τοπικό μέσο ο Νοέλ σημείωσε: «Θεωρώ ότι είναι ηλίθιο... αυτό που συμβαίνει, το γεγονός δηλαδή ότι έχουμε τρεις 5αδάτους σέντερ. Με την αποχώρηση του Σαμ Χίνκι (πρώην τζένεραλ μάνατζερ και Προέδρου της ομάδας) νόμιζα ότι η ομάδα θα έκανε κάτι για αυτό το καλοκαίρι. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Τα πάμε μία χαρά με τα παιδιά τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Στο τέλος της ημέρας όμως αυτό που γίνεται δεν βγάζει νόημα», ήταν τα λόγια του.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Νοέλ, ή κάποιος άλλος από τους παίκτες των Σίξερς, θα γίνει ανταλλαγή σε κάποια άλλη ομάδα, προκειμένου να... αποφορτιστεί η συγκεκριμένη θέση.

 

NBA Τελευταία Νέα