Τελευταία σεζόν για τον Πολ Πιρς!

Τελευταία σεζόν για τον Πολ Πιρς!

Αλέξανδρος Καραλής
Τελευταία σεζόν για τον Πολ Πιρς!

bet365

Ο μεγάλος Πολ Πιρς ανακοίνωσε, μέσω ανοιχτής επιστολής, ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στα παρκέ του NBA με τους Κλίπερς, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ένας ακόμη από τους... τεράστιους παίκτες του «μαγικού κόσμου» του NBA αποφασίζει να... κρεμάσει τα παπούτσια του, όχι από τώρα, αλλά το επόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Πολ Πιρς, που εξάντλησε ότι χρονικό περιθώριο είχε, σκέφτηκε και αποφάσισε να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα ως παίκτης για μια ακόμη σεζόν.

Την απόφασή του αυτή γνωστοποίησε ο ίδιος ο σταρ των Κλίπερς, αφήνοντας ανοιχτή επιστολή στο «The players Tribune» και δίνοντας το σύνθημα για το δαχτυλίδι, που θα ναι το δεύτερό του μετά από αυτό του 2008, αν καταφέρει να το κατακτήσει.

Αναλυτικά η επιστολή του «The Truth»:

«Αυτό ήταν, αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το χώρο του μπάσκετ.

Όπως σε κάθε δύσκολη απόφαση, έτσι και σε αυτή νομίζω πως πρέπει να είσαι συμφιλιωμένος με τον εαυτό σου. Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα της αποχώρησης, αλλά έχω μία ακόμα... βόλτα μπροστά μου. Μία ακόμη σεζόν. Μία ακόμη ευκαιρία.

Με τους Κλίπερς, στην πόλη που μεγάλωσα, νιώθω πως έχω αυτή την ευκαιρία σε μία σπουδαία ομάδα. Είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Μετά από 18 χρονιές στο ΝΒΑ, είναι δύσκολο να πιστέψω πως θα αγωνιστώ σε κάθε γήπεδο για τελευταία φορά. Επομένως, θα απολαύσω κάθε προπόνηση, κάθε διαδρομή με το λεωφορείο, κάθε δείπνο, κάθε στιγμή που θα βγαίνω στο παρκέ. Θα κάνω ο, τι μπορώ από τη μεριά μου για να μας δώσω μία ευκαιρία για τον απόλυτο στόχο».

 

NBA Τελευταία Νέα