Μαρκόπουλος: «Ήμασταν απαράδεκτοι»

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΟΚ 97-91

Μαρκόπουλος: «Ήμασταν απαράδεκτοι»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στο «Π. Οικονομάκης» και περιμένει από τους παίκτες του να βρουν καλύτερο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. 

Μαρκόπουλος: «Ήμασταν απαράδεκτοι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚΣούλης Μαρκόπουλος, μίλησε μετά την ήττα από το Ρέθυμνο (97-91) στο «Μελίνα Μερκούρη»: «Ήμασταν απαράδεκτοι. Και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε στο Ρέθυμνο, δείξαμε το κακό μας πρόσωπο, ιδιαίτερα στην άμυνα. Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στον αγώνα με τον Κολοσσό παρουσιάσαμε ένα διάστημα που ήμασταν δυνατοί, αλλά σήμερα ήμασταν πολύ ευάλωτοι και ιδιαίτερα στην προσπάθεια του αντιπάλου να τρέξει το παιχνίδι.

Η ομάδα έκανε πολλά λάθη και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο καλύτερα σαν ομάδα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε και την ανάπτυξη του δικού μας παιχνιδιού, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις αντίπαλες άμυνες. Έχουμε μπροστά μας δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, με ισχυρές ομάδες και σίγουρα με αυτού τους αγώνες η ομάδα θα βρει έναν καλύτερο ρυθμό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι παίκτες θα βρουν καλύτερο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, θα έχουν καλύτερες συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση και γενικότερα ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις προσπάθειές τους».

Best of internet