Απογοητεύτηκε με τους... νέους ο Ομπράντοβιτς

Απογοητεύτηκε με τους... νέους ο Ομπράντοβιτς

Στέλλα Παπαδοπούλου
Απογοητεύτηκε με τους... νέους ο Ομπράντοβιτς

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες της Φενέρμπαχτσε στο φιλικό με την Τσεντεβίτα κι έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νέους, ωστόσο, η απόδοσή τους τον απογοήτευσε.

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου (1:11), ο Αχμέτ Ντουράν (1:11), όπως και ο Μπερκ Ουουρλού (19:03) πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Τσεντεβίτα (77-88), ωστόσο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινε από την ευκαιρία που τους έδωσε: «Οι Άντιτς, Ντατόμε, Κάλινιτς και Μπαρίς έχουν προβλήματα τραυματισμών. Έτσι, έπρεπε να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι. Παίξαμε μόνο με τέσσερις ξένους, αλλά το σημαντικό ήταν ότι είχα τη δυνατότητα να δώσω χρόνο συμμετοχής στους νέους. Ωστόσο, οι νέοι μάλλον δεν κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής στην Φενέρμπαχτσε. Όταν δίνω μία ευκαιρία, πρέπει να την αρπάζουν. Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση κάποιων παικτών», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα