Καββαδάς: «Όλο και καλύτεροι» (vid)

Καββαδάς: «Όλο και καλύτεροι» (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Καββαδάς: «Όλο και καλύτεροι» (vid)

bet365

Πριν από το φιλικό με την Μπεσίκτας (24/9, 19:00) ο Βασίλης Καββαδάς τόνισε πως ο Άρης αρχίζει και βρίσκει τη χημεία του και περιμένει τους φίλους της ομάδας να έχουν δυναμική παρουσία στο «Νick Galis Hall».

H ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένει την Μπεσίκτας (24/9, 19:00) και ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στο arisbc.gr για τον φετινό Άρη:

«Βρισκόμαστε προς το τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Έχουν μείνει δύο φιλικά παιχνίδια, ένα αυτό με την Μπεσίκτας το Σάββατο στην έδρα μας και ακόμη ένα την άλλη εβδομάδα στο Βουκουρέστι. Η ομάδα αρχίζει και δένεται, μέρα με τη μέρα προπονούμαστε όλο και καλύτερα. Δουλεύουμε σκληρά. Ειδικά τώρα που γυρνούν και τα παιδιά που μας έλειψαν, πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θα αποκτήσουμε τη χημεία που πρέπει να βρούμε, τους αυτοματισμούς μας και πιστεύω ότι θα παίξουμε ένα καλό μπάσκετ».

Όσο για το φιλικό με την Μπεσίκτας (24/9, 19:00): «Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ δυνατό ρόστερ και καλό προπονητή. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι και καλώ όλους τους οπαδούς και φίλους του Άρη να βρεθούν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν, όπως έκαναν με την ΤΣΣΚΑ, όπου η έδρα ήταν καταπληκτική. Τους χρειαζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα