Και μούρη... κιμάς και 100.000$!

Κώστας Κουκούσης
Και μούρη... κιμάς και 100.000$!

bet365

Ο παλιός παίκτης του ΝΒΑ και πλέον Δήμαρχος του Σακραμέντο, Κέβιν Τζόνσον, χτύπησε έναν ακτιβιστή επειδή του πέταξε μια πίτα στο πρόσωπο. Ο δράστης εκτός από τη μπουνιά, πήγε φυλακή και θα πρέπει να πληρώσει 100.000 δολάρια για να βγει.

Κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης ο Σον Τόμσον πλησίασε τον Τζόνσον από πίσω, τον άρπαξε από το λαιμό και του έτριψε μια πίτα με γεύση καρύδα στα μούτρα. Ο Δήμαρχος του Σακραμέντο όμως εξοργίστηκε και τον χτύπησε τόσο δυνατά που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια ο 32χρονος ακτιβιστής οδηγήθηκε στη φυλακή από όπου μίλησε στο Associated Press για το επεισόδιο λέγοντας πως ο Τζόνσον τον χτύπησε τόσο άσχημα που χρειάστηκε να κάνει εννιά ράμματα. Τόνισε επίσης πως δεν περίμενε να αντιδράσει τόσο έντονα, αφού το μόνο που του είπε όταν του έριξε την πίτα ήταν πως θα έπρεπε να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Αφορμή για αυτό που έκανε όπως επεσήμανε ήταν το γεγονός πως κατά τη γνώμη του ο Δήμαρχος του Σακραμέντο τα προηγούμενα χρόνια ασχολήθηκε περισσότερο με την κατασκευή του νέου γηπέδου των Κινγκς παρά με σημαντικά προβλήματα όπως οι άστεγοι και η μόρφωση των πολιτών. Όπως και να έχει πάντως για να βγει από τη φυλακή θα πρέπει να πληρώσει την εγγύηση που φτάνει τα 100.000 δολάρια.

 

NBA Τελευταία Νέα