Πιανιτζάνι: «Ο Αμάρε έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος»

Πιανιτζάνι: «Ο Αμάρε έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πιανιτζάνι: «Ο Αμάρε έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος»

bet365

Ο Αμάρε Στούντεμαϊρ είναι απρόσιτος στους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους, αλλά ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μιλάει για απίστευτο επαγγελματία και παίκτη με κίνητρο ακόμη. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην προπόνηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ με σκοπό να αποσπάσει μία κουβέντα από τον Αμάρε Στούντεμαϊρ. Ο Αμερικανός ωστόσο ήταν εντελώς απρόσιτος ενώ και οι άνθρωποι της ομάδας φρόντιζαν τον δικαιολογήσουν. «Ο Αμάρε δε μιλάει σε Μέσα Ενημέρωσης, παρά μόνο στη μικτή ζώνη μετά από τα παιχνίδια» ήταν τα λόγια του team manager των Ισραηλινών.

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι πάντως μας μίλησε με ευχαρίστηση και ευγένεια για την εμπειρία να προπονεί έναν τόσο σπουδαίο σταρ. «Πολλοί τον παρεξηγούν επειδή δε μιλάει σε δημοσιογράφους, αλλά απλά έτσι λειτουργεί. Ο Αμάρε είναι ένα καταπληκτικό παιδί και ένας σπουδαίος επαγγελματίας» ήταν τα αρχικά λόγια του προπονητή της Χάποελ.

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι συνέχισε την ανάλυση του για τον Στούντεμαϊρ τονίζοντας πως, «δεν βρίσκεται μαζί μας απλά για να τελειώσει την καριέρα του, αλλά πραγματικά έχει κίνητρο παίζοντας για την Χάποελ. Σίγουρα οι λόγοι που τον έφεραν στην Ιερουσαλήμ είναι πολλοί και εκτός μπάσκετ, αλλά πραγματικά του αρέσει και προπονείται σκληρά. Για να καταλάβεις καθημερινά παρακολουθεί ευρωπαϊκά ματς υψηλού επιπέδου ώστε να καταλάβει τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού. Κάνει κανονικά διπλές προπονήσεις και πολλές φορές μας ζητάει να μείνει για μία ώρα σουτ μετά το τέλος της βραδινής. Είναι ο πρώτος που έρχεται στο γυμναστήριο και ο τελευταίος που φεύγει και αυτό μου κάνει εντύπωση. Το πρωτάθλημά μας είναι χαμηλού επιπέδου και πολλές ομάδες παίζουν small ball οπότε δυσκολεύεται. Στο τουρνουά αυτό απέναντι σε Ολυμπιακό, Εφές και Ερυθρό Αστέρα θα δει το υψηλό επίπεδο και νομίζω τον εξιτάρει αυτό».

 

Τελευταία Νέα