Ανακοίνωσε Άιρς η ΤΣΣΚΑ

Ανακοίνωσε Άιρς η ΤΣΣΚΑ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Άιρς η ΤΣΣΚΑ

bet365

Σε μία ακόμα μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζεφ Άιρς, ο οποίος το 2014 είχε πάρει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Εφόσον ο Τζόελ Φρίλαντ θα χάσει και φέτος το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού ο Δημήτρης Ιτούδης εισηγήθηκε την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού και η διοίκηση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ικανοποίησε την επιθυμία του υπογράφοντας τον 29χρονο Αμερικανό σέντερ (2.06μ.).

Βέβαια δεν είναι σίγουρο εάν ο Άιρς θα βγάλει όλη τη χρονιά στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ σε πρώτη φάση του έδωσε συμβόλαιο δύο μηνών γιατί προς το παρόν δεν μπορεί να φύγει από τις ΗΠΑ εάν δεν βγάλει βίζα για τη Ρωσία αλλά και για την Κίνα όπου η νέα του ομάδα θα δώσει φιλικούς αγώνες προετοιμασίας. Έτσι λοιπόν η συμφωνία των δύο πλευρών θα επανεκτιμηθεί όταν ο παίκτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Έκανε προπονήσεις με τους Σπερς οπότε θα πρέπει να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Περιμένουμε να ενσωματωθεί στην ομάδα και θα πρέπει να του κάνουμε ταχύρυθμα μαθήματα ώστε να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό», ανέφερε σχετικά με την απόκτηση του Άιρς ο Δημήτρης Ιτούδης.

Όσο για το ίδιο τον παίκτη τόνισε πως: «Ανυπομονώ να παίξω για την ΤΣΣΚΑ και να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό στην Euroleague. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Είδα κάποια από τα φιλικά της ομάδας προκειμένου να πάρω μια ιδέα για το πως παίζει. Γνωρίζω αρκετούς από τους νέους μου συμπαίκτες και νομίζω πως δεν θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα