Όλα τα ratings του 2k17!

Αλέξανδρος Καραλής
Όλα τα ratings του 2k17!

bet365

Το καινούριο παιχνίδι της σειράς 2k κυκλοφόρησε, προκαλώντας φρενίτιδα στους απανταχού μπασκετόφιλους, και μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού αποκαλύφθηκαν τα ratings όλων των παικτών.

Τα ratings του 2k παραδοσιακά επιφυλάσσουν... εκπλήξεις, που πολλές φορές προκαλούν και την αντίδραση των ίδιων των παικτών, στη νέα, όμως, έκδοση της σειράς οι βαθμολογίες των παικτών φαίνονται πιο ισορροπημένες από ποτέ.

Στην κορυφή των βαθμολογιών βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 96 μονάδες, ενώ ο δις MVP του NBA, Στεφ Κάρι, ακολουθεί με 94, ενώ τη 10άδα των παικτών που συγκέντρωσαν από 90 μονάδες και πάνω κλείνουν οι Ντουράντ (93), Ουέστμπρουκ (93), Πολ (91), Κλέι Τόμπσον (90), Ντρέιμοντ Γκριν (90), Χάρντεν (90), Κάζινς (90) και Άντονι Ντέιβις (90).

Ενδεικτικό του πόσο ισορροπημένες είναι οι βαθμολογίες είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει χαμηλότερη βαθμολογία από το 65, που συγκέντρωσαν οι Λουίς Μοντέρο, Αρ Τζέι Χάντερ και Άαρον Χάρισον, ενώ 7 παίκτες συγκέντρωσαν 66 μονάδες, μεταξύ των οποίων και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Έλλιοτ Ουίλιαμς (Κλίφορντ Αλεξάντερ, Μπρούνο Καμπόκλο, Ρακίμ Κρίστμας, Τζάρελ Έντι, Μάρσαλ Πλάμλι, Νταμιάν Ρουντέζ, Ντάιαμοντ Στόουν, Έλιοτ Ουίλιαμς).

Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες παίκτες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχωρίζει με 83 μονάδες, ο Κώστας Κουφός έχει 74, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης στην πρώτη του εμφάνιση κατάφερε να συγκεντρώσει 70 μονάδες.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο ξεχωρίζουν τα αδέλφια Γκασόλ (85 ο Μαρκ, 84 ο Πάου), ο Ντιρκ Νοβίτσκι με 84, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 81 και ο Τόνι Πάρκερ με 80, ενώ οι νεοφερμένοι Ευρωπαίοι δεν είχαν πολύ υψηλή βαθμολογία: Αμπρίνες 70, Ροντρίγκεθ 74, Σαμπόνις 71, Σάριτς 75, Σατοράνσκι 72.

 

NBA Τελευταία Νέα