Θλάση ο Σανικίντζε!

Θλάση ο Σανικίντζε!

Αλέξανδρος Καραλής
Θλάση ο Σανικίντζε!

bet365

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή του Άρη στην Βενετία και ο Γεωργιανός «άσος»... πάτησε Ελλάδα και θα μείνει στα... πιτ τις προσεχείς μέρες, εξαιτίας μιας θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο Βίκτορ Σανικίντζε πέταξε για Θεσσαλονίκη από τη Βενετία, όπου βρίσκεται η αποστολή του Άρη, καθώς παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις που αισθανόταν στη γάμπα του δεξιού ποδιού του, με τις εξετάσεις να δείχνουν θλάση.

Δεν πρόλαβε να γνωρίσει την ομάδα καλά καλά και η ατυχία χτύπησε τον 30χρονο φόργουορντ, που πιθανώς αποκόμισε τη θλάση στα προκριματικά του EuroBasket 2017, όπου συμμετείχε με την εθνική Γεωργίας.

Ο Σανικίντζε ξεκίνησε ήδη θεραπεία στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να είναι γνωστό το διάστημα της απουσίας του, και φυσικά δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό (21/09) φιλικό του Άρη με τη Βενέτσια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα