Μίλος Τ(ρ)ε(λ)όντοσιτς! (vids)

ASSIST LEVEL: TEODOSIC

Μίλος Τ(ρ)ε(λ)όντοσιτς! (vids)

Με αφορμή την... εξωφρενική ασίστ στον Τζέιμς Όγκουστιν, το gazzetta.gr συνέθεσε το ΤΟΡ 10 του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος πια έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Μίλος Τ(ρ)ε(λ)όντοσιτς! (vids)

Οι haters απολαμβάνουν να τον βλέπουν να ξεφεύγει εντός παρκέ και παρακαλούν για την επόμενη φορά. Μόνο που ο Μίλος Τεόντοσιτς δε χρειάζεται να περιμένει. Ήδη έχει... ξεφύγει.

Το απέδειξε και στο τουρνουά «Diamonds Are Forever», όπου ανάγκασε ουκ ολίγες φορές το κοινό του Παναθηναϊκού, αν όχι να τον χειροκροτήσει, γιατί έγινε κι αυτό, να μείνει άφωνο. Ή για την ακρίβεια, να βγάλει επιφώνημα θαυμασμού.

Το «Ωωω!» στην... εξωφρενική ασίστ στον συμπαίκτη του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Τζέιμς Όγκουστιν, απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν η απόλυτη επιβράβευση προς τον 29χρονου Σέρβο πόιντ γκαρντ, μία απ' τις τελευταίες ιδιοφυΐες των ευρωπαϊκών παρκέ. Ασχέτως αν στη συνέχεια τ' άκουσε κιόλας απ' την εξέδρα, έτσι, μη τυχόν είχε ξεχάσει σε ποιο γήπεδο βρισκόταν.

Με αφορμή αυτό το... χορευτικό, το gazzetta.gr... κατάφερε και συνέθεσε το (συλλογικό) ΤΟΡ 10 του. Και «κατάφερε» γιατί το διαδικτυακό αρχείο παραείναι μεγάλο σε όγκο κι η επιλογή ήταν δύσκολη. Εξού κι η παρουσίασή τους με χρονολογική σειρά, αν κι η κατάληξη δε θα μπορούσε να 'ναι διαφορετική. 

Ρίξτε μία (το λιγότερο) ματιά:

Assist of the Night: Milos Teodosic, CSKA Moscow

Play of the Day - Milos Teodosic (CSKA)

Assist of the Night: Milos Teodosic, CSKA Moscow

Amazing Assist Milos Teodosic - CSKA - Darussafaka

Play of the Day - Milos Teodosic (CSKA)

Milos Teodosic with amazing assist!

Playoffs Magic Moment: Milos Teodosic, CSKA Moscow

Final Four Magic Moment: Milos Teodosic, CSKA Moscow

Milos Teodosic - No Look Pass

Best of internet