Δόξα Λευκάδας - Ρέθυμνο 31-92

Αλέξανδρος Καραλής
Δόξα Λευκάδας - Ρέθυμνο 31-92

bet365

Το Ρέθυμνο δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τους εφήβους της Δόξας Λευκάδας για τη Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε εύκολα, κερδίζοντας τον αγώνα με 92-31.

Όπως αναμενόταν, οι Κρητικοί δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα απέναντι στην... υπό κατασκευή Δόξα Λευκάδας, την οποία και διέλυσαν με 92-31. Οι Επτανήσιοι παρατάχθηκαν με εφήβους, καθώς πριν λίγες μέρες προβιβάστηκαν στην Α1 και δεν έχουν προλάβει να προσθέσουν παίκτες στο ρόστερ τους.

Έτσι, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, ενώ το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας το νικητή του ζευγαριού Ηρακλής - Κύμη. Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να μην χρίζει κριτικής λόγω διαφοράς δυναμικότητας αλλά εμείς προσπαθήσαμε να ωφεληθούμε από αυτό το γεγονός καθώς βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Η διαφορά ήταν τεράστια όμως έπρεπε να βρούμε κάποια κίνητρα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να την χρησιμοποιήσουμε όσο πιο ωφέλιμα γινόταν. Έγινε μεγάλο ροτέισον. Κάποια παιδιά που δεν είχαν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής έπαιξαν περισσότερο, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι και για το τουρνουά μας αλλά και τα παιδιά που ήταν λίγο επιβαρημένα να νιώσουν λίγο καλύτερα».»

Τα δεκάλεπτα: 8-29, 18-51, 21-66, 31-92.

Δόξα Λευκάδας (Κόγκας): Σολδάτος 4, Θέρμος, Ιωακειμίδης 6(1), Μπορσάνος 2, Κοψίδας, Ροντογιάννης 4, Λάμπρης 1, Λάζαρης, Κονιδάρης 6(2), Ζαβιτσάνος 5(1), Ζακυνθινός, Κελαρίου 3.

Ρέθυμνο Cretan Kings (Τόνι Κωνσταντινίδης): Παναρετάκης 2, Κώττας 20, Ραζής 2, Χριστοδούλου 12, Άρνολντ 3(1), Φιτζπάτρικ 11(1), Θεοδωρίδης 4, Τάλτον 6, Καμπερίδης 14(2), Ζάμπας 6, Γιαννόπουλος 4, Έντουαρντς 9.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Δόξα Λευκάδας-Ρέθυμνο 31-92

ΔΑΚ Καλαμίτσας 16.00 ΑΕ Καβάλας-Απόλλων Π. Πουρσανίδης Γ.-Συμεωνίδης-Ταρενίδης Στ. (Μπακάλης)

ΔΑΚ Πεύκων 17.00 ΑΣ Μαχητές Δόξα Πεύκων-Πανιώνιος ΓΣ Σταματόπουλος-Παγώνης-Πιτσίλκας Β. (Παπαγεωργίου)

Δύο Αοράκια 17.00 Ηράκλειο ΟΑΑ-Κόροιβος Ψαριανός-Μπίκας-Θεονάς (Μαγκανάς)

Ιβανώφειο 17.00 ΓΣ Ηρακλής- ΓΣ Κύμη Δεσλής-Τζαφλέρης-Καλογερόπουλος (Δροσόπουλος)

Δαϊς 17.00 ΑΣΕ Δούκας-Λαύριο ΓΣ Μάνος-Μαγκλογιάννης-Σκούτας (Ορφανός)

ΔΚΓ Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα-ΑΣΠ Προμηθέας Παπαπέτρου-Πουρσανίδης Κ-Ξενικάκης (Μιναρετζόπουλος)

ΔΑΚ Βόνιτσας 17.00 ΑΜΣ Αίολος Αστακού-ΑΟ Αμύντας Παναγιώτου-Βαρδάλος-Καρακάσης (Πίγκας)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα