Εκτός προπόνησης Μάντζαρης, Σπανούλης και Πρίντεζης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με πολλές απουσίες ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο αφού δε γυμνάστηκαν τρεις παίκτες.
Οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης έφτασαν στο Ηράκλειο (βρίσκονταν στην Βαρκελώνη για υποχρεώσεις της Euroleague) αλλά δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας. Αμφότεροι θα ε;iναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στις δυο αυροιανές (21/09) προπονήσεις.
Σήμερα απουσίασε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης αφού ο διεθνής γκαρντ δεν ταξίδεψε το πρωί με την ομάδα. Ο 26άχρονος γκαρντ ξύπνησε με πυρετό και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και θα ταξιδέψει αύριο για το Ηράκλειο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η «αβάσιμη μήνυση», το ΝΒΑ που ξεκινά και Special Guest ο Γ. Καλαϊτζάκης | Gazz Floor by Novibet
- Τι απάντησε ο Φουρνιέ για Μπαρτζώκα: «Η καθημερινότητα με τον κόουτς είναι πολύ διαφορετική από αυτό που βλέπει ο κόσμος»
- Ντόρσεϊ μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα: «Η ηρεμία του μυαλού μου είναι το παν για μένα»