Ο Ντόντσιτς ψήλωσε και «βλέπει» NBA!

Ο Ντόντσιτς ψήλωσε και «βλέπει» NBA!

Αλέξανδρος Καραλής
Ο Ντόντσιτς ψήλωσε και «βλέπει» NBA!

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς αναμένεται να πρωταγωνιστήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά και τη φυγή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με τον ίδιο να εμφανίζεται... αλλαγμένος και έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Ο Σλοβένος πιτσιρικάς έχει βαλθεί να τους... τρελάνει όλους στη Μαδρίτη, αφού γύρισε στην ομάδα για την προετοιμασία, μετά την καλοκαιρινή διακοπή, ψηλότερος, με το ύψος του να φτάνει, πια, τα 2 μέτρα και 4 εκατοστά!

Στα πρώτα φιλικά της «Βασίλισσας», μάλιστα, ο Ντόντσιτς «έβγαλε μάτια», αφού ήταν πρώτος σκόρερ κατά μέσο όρο με 17.5 πόντους ανά αγώνα! Σύμφωνα με τη Marca, οι συμπαίκτες του ξαφνιάστηκαν με τον αλλαγμένο γκαρντ και σχολίαζαν στην προετοιμασία το πόσο ψήλωσε και δυνάμωσε.

Ο Λάσο ανέφερε στην ισπανική εφημερίδα ότι ποτέ δεν υπολόγισε την ηλικία του 17χρονου παίκτη του λέγοντας: «Πάντα προσπαθούσα να του μεταφέρω το μήνυμα ότι δεν χρειάζεται κανένα δώρο!»

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Ο Ντόντσιτς προετοιμάζεται για μια συναρπαστική χρονιά με τη Ρεάλ, όμως ο ίδιος έχει στραμμένο το βλέμμα του και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου οι ειδικοί τον τοποθετούν στην πρώτη 10άδα του ντραφτ του NBA για το 2018.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα