Αλλαγή αρχηγού στην Αρμάνι

Αλλαγή αρχηγού στην Αρμάνι

Κώστας Κουκούσης
Αλλαγή αρχηγού στην Αρμάνι

bet365

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν θα είναι πλέον αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο, αφού η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχρισε ως διάδοχο του τον Αντρέα Τσιντσιαρίνι.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Λίβιο Πρόλι, τόνισε πως η Αρμάνι χρειάζεται έναν πιο ώριμο αρχηγό, αφού ο 24χρονος Τζεντίλε έδειξε με την συμπεριφορά του πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο, οπότε τη θέση του θα πάρει ο 30χρονος Τσιντσιαρίνι.

«Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι πλέον παιδί αλλά ένας ώριμος άντρας. Πρέπει να δείξει πως το τριετές συμβόλαιο που του έχουμε δώσει ανταποκρίνεται σε όσα είδαμε σε αυτόν πριν από ενάμιση χρόνο όταν του κάναμε πρόταση ανανέωσης. Κάτι τέτοιο δεν έγινε την προηγούμενη σεζόν. Έχασε την αυτοσυγκέντρωση του και ήταν εξαιρετικά ανασφαλής κατά τη διάρκεια των playoffs. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μάλιστα φέρθηκε απόλυτα εγωιστικά και δήλωσε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Προς το παρόν βρίσκεται ακόμα εδώ. Τον υπολογίζουμε κανονικά και θα του δώσουμε την ευκαιρία να εξελιχτεί και να παίξει στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια αλλά δεν θα είναι πλέον αρχηγός. Αυτός θα είναι ο Τσιντσιαρίνι. Η φωνή του μετράει στα αποδυτήρια και είναι ένας παίκτης που τον ακούνε και τον σέβονται οι συμπαίκτες του», ανέφερε σχετικά ο Πρόλι.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα