Μαζί Ολυμπιακός και Coca Cola

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Μαζί Ολυμπιακός και Coca Cola

Μαζί Ολυμπιακός και Coca Cola

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την Coca Cola για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν. 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανανέωσαν μία ακόμη χορηγία αφού επέκτειναν τη συνεργασία τους με την Coca Cola την οποία και ανακοίνωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: 

H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την The Coca-Cola Company στην Ελλάδα, και τη συμμετοχή της στο Χορηγικό Πρόγραμμα του Ολυμπιακού για 5η συνεχή χρονιά.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε μια εξαιρετική συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. H συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών στο Χορηγικό Πρόγραμμα του Ολυμπιακού αποδεικνύει την αποδοτικότητα του προγράμματος, την σημαντική επιστροφή της επένδυσης των χορηγών και την αξία της ομάδας μας. Είμαστε σίγουροι πως η αποδοτική και επιτυχημένη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια. 
 
Η κα Ντιάνα Μπίρμπα, Διευθύντρια Marketing της Coca-Cola, με ευθύνη για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε τα εξής: “ «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για 5η συνεχόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο της πολύχρονης αυτής συνεργασίας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η The Coca-Cola Company ατην Ελλάδα αποφάσισε να είναι χορηγός για άλλη μια αγωνιστική χρονιά και να είναι δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη όλων των στόχων της. Η The Coca-Cola Company πάντα συνεργάζεται με τους κορυφαίους σε κάθε τομέα, γι’ αυτό και επιλέξαμε  να συνεχίσουμε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ένα από τα πιο ισχυρά αθλητικά brands στην Ελλάδα.” 
 
Εταιρικό προφίλ
Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitamin water, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Best of internet