Μπόγρης: «Legends are forever!» (pic)

Μπόγρης: «Legends are forever!» (pic)

Gazzetta team
Μπόγρης: «Legends are forever!» (pic)

bet365

Τον δικό του τρόπο για να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη βρήκε ο Γιώργος Μπόγρης...

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί με τον Διαμαντίδη στο Instagram, αποφάσισε να πει το δικό του... αντίο στον αρχηγό του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού», έγραψε:

«This is the end, my only friend, the end
It hurts to set you free
But you'll never follow me
The end of laughter and soft lies
The end of nights we tried to die
This is the end..... Θα διορθώσω το Μότο της ημέρας και θα πω legends are forever! Χωρις να το θέλεις, χωρις να το κυνηγάς, παίζοντας πάντα για τους άλλους, κατάφερες να τους προσπεράσεις. Τεράστια τιμή να περάσω 2 χρόνια της καριέρας μου δίπλα σου! Η παρακαταθήκη που αφήνεις τεράστια! Οτι καλύτερο για την νέα αρχή στην ζωή σου και εύχομαι να μην νοσταλγείς την παλιά!!»

This is the end, my only friend, the end It hurts to set you free But you'll never follow me The end of laughter and soft lies The end of nights we tried to die This is the end..... Θα διορθώσω το Μότο της ημέρας και θα πω legends are forever! Χωρις να το θέλεις, χωρις να το κυνηγάς, παίζοντας πάντα για τους άλλους, κατάφερες να τους προσπεράσεις. Τεράστια τιμή να περάσω 2 χρόνια της καριέρας μου δίπλα σου! Η παρακαταθήκη που αφήνεις τεράστια! Οτι καλύτερο για την νέα αρχή στην ζωή σου και εύχομαι να μην νοσταλγείς την παλιά!! #diamondsareforever #legendsareforever #3d #oneofthebest

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης George Bogris (@bogrinho) στις

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα