Άτιτς: «Έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω»

Άτιτς: «Έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω»

Gazzetta team
Άτιτς: «Έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω»

bet365

Ο Έντιν Άτιτς δηλώνει ευτυχισμένος που κατάφερε να πείσει του ανθρώπους της ΑΕΚ και έτοιμος ν' αρπάξει την ευκαιρία.

Ο Βόσνιος διεθνής μίλησε στο aekbc.gr:

Για την παραμονή του και τους νέους στόχους στην ΑΕΚ: «Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που κατάφερα να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να παραμείνω στο ρόστερ της ομάδας. Επιτέλους, έχω την ευκαιρία που έψαχνα για να δείξω τι αξίζω και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων της».

Για τα «συγχαρητήρια» που «εισέπραξε» από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ: «Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για την στήριξη τους. Θα προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ για να ανταποκριθώ στις τις προσδοκίες, που έχουν για μένα».

Για τη συνάντηση που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και τον ρόλο που του ανέθεσε ο κόουτς Ζντοβτς: «Ο Πρόεδρος μού είπε ότι πιστεύει σε μένα πάρα πολύ. Με τον κόουτς Ζντοβτς μιλήσαμε μετά την προπόνηση και μου είπε ότι θα μου δώσει τις ευκαιρίες που θέλω. Του είπα, ότι ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, έχω “δεθεί” εδώ με όλους, και είμαι πολύ ικανοποιημένος, που θα δουλέψω μαζί του».

Για τον υψηλό στόχο της ΑΕΚ (κατά τη δήλωση Ζντοβτς), που είναι η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του FIBA Champions League: «Ναι, ο πιο υψηλός στόχος είναι σίγουρα αυτός, και είμαι πανέτοιμος ώστε να βοηθήσω την ομάδα στο να φτάσει στους τελικούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα