Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του «Diamonds Are Forever»

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του «Diamonds Are Forever»

Gazzetta team
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του «Diamonds Are Forever»

bet365

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του «Diamonds Are Forever» εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsενημερώνει τους φιλάθλους της πως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το λογισμικό της Viva λύθηκε και έτσι μπορούν να προμηθεύονται και πάλι ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους για το «Diamonds Are Forever».

Παράλληλα, σήμερα (17/9), από τις 15.30 εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται ότι σημαντικό μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του «Diamonds Are Forever» θα διατεθεί στην «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς» και στον «Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων Με Νεοπλασματικη Ασθένεια Και Φίλων Αυτών, ΜΑΖΙ ΣΟΥ», κατόπιν επιθυμίας του Δημήτρη Διαμαντίδη. Γι’ αυτόν τον λόγο και για το συγκεκριμένο τουρνουά ΔΕΝ θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2016-2017!

**Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα