Ιτούδης: «Συγκινούμαι κάθε φορά!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ιτούδης: «Συγκινούμαι κάθε φορά!»

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε πως... ανατριχιάζει κάθε φορά που ακούει το χειροκρότημα των οπαδών του «τριφυλλιού», ενώ έπλεξε για μια ακόμη φορά το εγκώμιο του Διαμαντίδη.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της nova, ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε πως συγκινείται στην αποθέωση των «πράσινων» φιλάθλων, ενώ τόνισε ότι είναι τιμή του που βρίσκεται στο συγκεκριμένο τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φιλικά παιχνίδια είναι, δεν παίζεις για να χάσεις. Δεν έπρεπε να δώσουμε ανοιχτά σουτ. Χειριστήκαμε καλύτερα την παράταση. Είχαμε λιγότερα λάθη συγκριτικά με το ματς με την ΑΕΚ. Έχουμε μικρό ροτέισιον, αυτό το είδε και ο κόσμος. Θέλουμε να δούμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε.

Είναι κάτι ιδιαίτερο το χειροκρότημα. Θα ήθελα να το ανταποδώσω. Πάντα συγκινούμαι. Μου σηκώνεται η τρίχα. Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την τιμή στον Διαμαντίδη. Αυτή η ομάδα έκανε τον κόσμο να σκέφτεται πως ο καλός παίκτης δεν είναι μόνο αυτός που σκοράρει, αλλά αυτός που κάνει πολλά στο γήπεδο, όπως ο Διαμαντίδης. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Είναι τιμή μας που θα πάρουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά».

 

Τελευταία Νέα