Ο... ποδοσφαιριστής Δημήτρης Διαμαντίδης! (pics)

ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ 3D ΚΑΙ EURO 2004!

Ο... ποδοσφαιριστής Δημήτρης Διαμαντίδης! (pics)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε ότι στις διακοπές του έπαιξε ποδόσφαιρο και το gazzetta.gr γράφει για τους διεθνείς συμπαίκτες του, την αγαπημένη του θέση και το γήπεδο που φιλοξένησε το ταλέντο του!

 Ο... ποδοσφαιριστής Δημήτρης Διαμαντίδης! (pics)

Πριν τον κερδίσει το μπάσκετ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ασχολούταν με την ασπρόμαυρη θεά, παίζοντας τερματοφύλακας. Λογικό, αν λάβει κανείς υπόψιν τα αθλητικά του προσόντα. Γράφοντας την τεράστια καριέρα του στα παρκέ, το ποδόσφαιρο κράτησε μια θέση στην καρδιά του, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ο 3D δήλωσε στον ΣΠΟΡFM ότι «μου άρεσε το ποδόσφαιρο όταν ήμουν μικρός. Στις διακοπές μου φέτος έπαιξα ποδόσφαιρο» και το gazzetta.gr έχει τις λεπτομέρειες!

Απολαμβάνοντας τις διακοπές του στην Πάρο, ο Δημήτρης Διαμαντίδης προσκλήθηκε από μια παρέα ποδοσφαιριστών που επισκέπτονται συχνά τα τελευταία χρόνια το νησί και συχνά κλοτσούν μπαλίτσα σε γήπεδο 8x8.

 Ο πρώην διεθνής άσος έπιασε θέση κάτω από τα δοκάρια στο δημοτικό γηπεδάκι της Νάουσας και με δεδομένο ότι τα τέρματα ήταν πεντάμετρα, αν αναλογιστεί κανείς το άνοιγμα των χεριών του, ήταν δεδομένο ότι θα... κατεβάσει ρολά!

Οι συμπαίκτες του ήταν ένας κι ένας. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Λουκάς Βύντρα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στις βασικές επιλογές, ενώ πέρασαν και ο Κώστας Κατσουράνης, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Άγγελος Μπασινάς. Με άρωμα... Euro 2004 η ομάδα δηλάδη.

Ήταν και για εκείνους ωραίες ευκαιρίες να ξαναπαίξουν μπάλα για τη χαρά του παιχνιδιού, απαλαγμένοι από άγχη. Αντίπαλοι και ενίοτε συμπαίκτες τους ήταν παιδιά από την Πάρο, που δεν έχασαν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε αθλητές-πρότυπα! Ανάμεσά τους και ο εγγονός του θρυλικού «στρατηγού» του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Μίμη Δομάζου, ο οποίος βρίσκεται στη μία φωτογραφία που εξασφάλισε το gazzetta.gr.

Οι περισσότεροι  εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις του Διαμαντίδη, ο οποίος το χάρηκε με την καρδιά του, αν και δεν είχε την δυνατότητα να δώσει το παρών σε όλες τις ποδοσφαιροσυνάξεις, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. 

Οι περισσότεροι, πάντως, κρίνοντας από το κέφι του, είναι βέβαιοι ότι θα τον συναντήσουν στο γήπεδο και το επόμενο καλοκαίρι!

Best of internet