Στην αναμονή ο Μοτιεγιούνας

Στην αναμονή ο Μοτιεγιούνας

Κώστας Κουκούσης
Στην αναμονή ο Μοτιεγιούνας

bet365

Οι Χιούστον Ρόκετς δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια σοβαρή πρόταση για ανανέωση συμβολαίου στον Ντονάτας Μοτιεγιούνας σύμφωνα με τον ατζέντη του.

Ο Λιθουανός είναι restricted free agent και οι Ρόκετς μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα του δώσουν καινούργιο συμβόλαιο. Μέχρι τότε ο Μοτιεγιούνας θα είναι «εγκλωβισμένος».

Εάν δεν βρεθεί κάποια άλλη ομάδα να του κάνει πρόταση ώστε το Χιούστον να την ισοφαρίσει και να τον κρατήσει ή αν δεν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του να τον αφήσει να υπογράψει σε αυτήν τότε αναγκαστικά θα περιμένει ακόμα 15 μέρες για να μάθει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Βασικά το θέμα για τον 26χρονο πάουερ φόργουορντ δεν είναι τόσο το που θα παίζει αλλά υπό ποιους όρους, αφού εάν οι Ρόκετς δεν του προσφέρουν νέα συμφωνία θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα τους παίρνοντας 3.4 εκατομμύρια δολάρια και στο τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος.

«Δεν μας έχουν κάνει κάποια σοβαρή προσφορά. Η στιγμή της αλήθειας είναι η 1η Οκτωβρίου. Τότε θα μάθουμε τι θα γίνει. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις όλες οι συμφωνίες γίνονται την τελευταία στιγμή. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μέχρι τότε», ανέφερε ο ατζέντης του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα