Μπος: «Είμαι έτοιμος να παίξω»

Μπος: «Είμαι έτοιμος να παίξω»

Κώστας Κουκούσης
Μπος: «Είμαι έτοιμος να παίξω»

bet365

Ο Κρις Μπος μίλησε για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για να εξιστορήσει την περιπέτεια με την υγεία του και τόνισε πως έχει αναρρώσει πλήρως και είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Το φωνάζει εδώ και καιρό. Ανεβάζει βίντεο στα social media που το λέει και το δείχνει κιόλας βιντεοσκοπώντας τις ατομικές προπονήσεις του. Ο Κρις Μπος θα επιστρέψει στο ΝΒΑ άσχετα από το τι λένε οι Μαϊάμι Χιτ που ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για την κατάσταση του.

Ο ίδιος πάλι φροντίζει να το επαναλαμβάνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Έτσι όταν αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ το οποίο ετοιμάζει για να περιγράψει τα όσα πέρασε την τελευταία διετία κατά την οποία αναγκάστηκε να κόψει δύο σεζόν στη μέση για υποβληθεί σε θεραπεία γιατί παρουσίασε αιμάτωμα στους πνεύμονες το είπε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται.

«Είμαι απόλυτο έτοιμος να παίξω. Έχω κάνει ότι μου είπαν πως έπρεπε να κάνω οι γιατροί. Είμαι σε τρομερή κατάσταση και έτοιμος 100% για τη νέα σεζόν. Το λέω εδώ και πολύ καιρό άλλωστε. Τον Μάιο σε δήλωση μου για την κατάσταση της υγείας μου το είχα πει ξεκάθαρα. Μόλις είμαι έτοιμος να παίξω, θα παίξω και θα το κάνω το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο Μπος.

Όσο για το γεγονός πως η ομάδα του τηρεί σιγή ιχθύος επεσήμανε πως θα αντιμετωπίσει το θέμα σαν σωστός επαγγελματίας αλλά ότι και να γίνει δεν πρόκειται να τον αποτρέψει από το να επιστρέψει στη δράση: «Είναι υποχρέωση μου σαν επαγγελματίας αλλά και λόγω συμβολαίου να είμαι στην προετοιμασία της ομάδας μου. Δεν ξέρω εάν θα μου επιτρέψουν να πάρω μέρος αλλά ότι και να γίνει θα παίξω μπάσκετ στο ΝΒΑ. Πέρασα τόσα άλλωστε για να μπορέσω να επιστρέψω».

 

NBA Τελευταία Νέα