Βασιλειάδης: «Με αγκάλιασαν στην ΑΕΚ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Βασιλειάδης: «Με αγκάλιασαν στην ΑΕΚ»

bet365

Στις... πρώτες του μέρες στα «κιτρινόμαυρα» ο Κώστας Βασιλειάδης νιώθει πολύ όμορφα και μιλάει στο gazzetta.gr για τα πρώτα στοιχεία που έδειξε η ΑΕΚ.

Ο Κώστας Βασιλειάδης άφησε την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ και από την Θεσσαλονίκη ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο ίδιος νιώθει όμορφα στην ομάδα κι απολαμβάνει το όμορφο κλίμα που υπάρχει:

«Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Τα παιδιά κι οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και προσπάθησαν να με βάλουν στο κλίμα της ομάδας για το τι πρέπει να περιμένω και τι θα δω. Από κει και πέρα. Η δουλειά γίνεται μέσα στο γήπεδο. Με τόσα χρόνια εμπειρίας δεν μου φαίνεται κάτι πολύ διαφορετικό. Φέτος, βλέπω μία παρέα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να το δούμε και εντός γηπέδου και εκτός».

Τα πρώτα συμπεράσματά από την προετοιμασία και τα φιλικά: «Σίγουρα ακόμα έχουμε και τρεις απώλειες (σ.σ. τους διεθνείς Μιλόσεβιτς, Ντίξον και Ιβάνοβιτς). Οι δύο είναι σημαντικές, αφού λείπουν δύο playmaker, που είναι κομβική θέση για την ομάδα. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μία ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ασχέτως αν έχουμε κάνει αρκετές ήττες. Έχουμε κάνει ήττες με καλές ομάδες, όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Νομίζω ότι έχουμε δείξει καλό πρόσωπο. Δεν είμαστε έτοιμοι σίγουρα, αλλά νομίζω ότι στην αρχή της χρονιάς θα είμαστε έτοιμοι επειδή θα έρθουν και τα τρία παιδιά να ενσωματωθούν στην ομάδα».

Η νέα φανέλα ελπίζει να είναι γούρικη: «Είναι ωραία... με τη ρίγα. Διαφορετική σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Μακάρι να μας φέρει τύχη!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα