Ομπράντοβιτς: «Πλησιάζει το ΝΒΑ η Euroleague»

Ομπράντοβιτς: «Πλησιάζει το ΝΒΑ η Euroleague»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ομπράντοβιτς: «Πλησιάζει το ΝΒΑ η Euroleague»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
O Zέλικο Ομπράντοβιτς θεωρεί πως η Euroleague αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο στο ΝΒΑ και μίλησε για τη νέα Φενέρμπαχτσε.

Ο «Ζοτς» μίλησε στην τηλεόραση της Φενέρμπαχτσε για τη νέα μορφή της Euroleague: «Η... νέα Euroleague έχει κάνει βήμα προόδου και σιγά σιγά η διοργάνωση μοιάζει περισσότερο στο ΝΒΑ. Στην Φενέρ υπάρχουν παίκτες που είχαν στα χέρια τους καλές προτάσεις από το ΝΒΑ και παρόλα αυτά προτίμησαν να μείνουν εδώ. Αυτό δείχνει πως γίνονται ωραία πράγματα και στην Ευρώπη» και συνέχισε:

«Έχουμε διατηρήσει τον κορμό μας και υπάρχει καλή χημεία. Ωστόσο, ο δρόμος δεν είναι εύκολος, αφού πολλές φορές θα έχουμε και τρία ματς τη βδομάδα. Όλα είναι διαφορετικά φέτος.

Πέρσι είδαμε ιστορικές ομάδες όπως Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μακάμπι, Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερα να είναι στο Final 4. Φέτος, έχουν δυναμώσει. Ο συναγωνισμός στην Τουρκία θα είναι δυνατός κάτι που είναι καλό για το τουρκικό μπάσκετ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.