10χρονος την... είπε στον Μπάτλερ! (pic)

10χρονος την... είπε στον Μπάτλερ! (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
10χρονος την... είπε στον Μπάτλερ! (pic)

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ φαίνεται πως βρήκε το δάσκαλό του στο πρόσωπο ενός 10χρονου πιτσιρικά στο περιθώριο του αγώνα των Ντένβερ Μπρόνκος, στον οποίο παρευρέθηκε ο σταρ των Σικάγο Μπουλς, για το πρωτάθλημα του NFL.

Πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι μπορεί να υποδεχθεί μπαλιές καλύτερα από τους παίκτες των Μπρόνκος, Ντεμάριλους Τόμας και Αντόνιο Μπράουν, όμως από ότι φαίνεται, ο Τζίμι Μπάτλερ αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί.

Στο περιθώριο του αγώνα μεταξύ των Καρολάινα Πάνθερς και των Ντένβερ Μπρόνκος, ο Μπάτλερ, που βρέθηκε στο γήπεδο, υπέγραψε μια μπάλα αμερικανικού football για έναν πιτσιρικά, ο οποίος τον έβαλε στη θέση του στη συνέχεια.

Ο γκαρντ των Μπουλς ανέβασε στο Instagram σχετική φωτογραφία τη στιγμή που υπογράφει τη μπάλα για το νεαρό φαν γράφοντας από κάτω:

«Καθώς οι Μπρόνκος μου πήραν τη νίκη! Σκέφτηκα να γυρίσω το χρόνο στα κολεγιακά χρόνια του Τόμας. Όταν υπέγραψα τη μπάλα, είπα στο παιδί ότι μπορεί να έρθω να παίξω για τους Μπρόνκος. Μου είπε ότι δεν είχα καμία ελπίδα! Ταπεινομένος από ένα 10χρονο. Δεν μπορώ να παίξω football παιδιά!», ήταν τα λόγια του Μπάτλερ, που ίσως κάνει καιρό να ξεπεράσει το περιστατικό!

 

NBA Τελευταία Νέα