Μαρκόπουλος: «Δέος...»

Μαρκόπουλος: «Δέος...»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Δέος...»

bet365

Την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ, σχολίασε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Δέος αισθάνθηκε από την γιορτή στο «Παλατάκι» ο Σούλης Μαρκόπουλος, που μίλησε του ΠΑΟΚ και το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ.

«Να ευχαριστήσω το κ. Ιτούδη και την ομάδα του για αυτό το παιχνίδι για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Για εμάς ήταν πολύ καλό μάθημα σήμερα, για να δούμε πως κινούνται οι μεγάλοι παίκτες. Που μπορούν ανα πάσα στιγμή να διαβάσουν σε άμυνα και επίθεση. Αν το αναλύσουμε, οι παίκτες μας θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα».

Για τα συμπεράσματα του από αυτό το παιχνίδι:
«Πιστεύω ότι σήμερα ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε πολύ περισσότερες λάθος επιλογές αμυντικές και επιθετικές. Αυτό επηρεάζεται από την απόδοση του αντιπάλου και το επίπεδο του. Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στην ταχύτητα ομάδας όπως η ΤΣΣΚΑ και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μας, αν θέλουν να φτάσουν σε διαφορετικά επίπεδα από ότι είναι σήμερα».

Για τις 19 ασίστ που είχε ο ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα στοιχείο που θέλουμε να το έχουμε στο ρεπερτόριο μας. Εξαρτάται από την έκβαση του παιχνιδιού. Μακάρι να δίνουμε τόσες ασίστ και στα άλλα παιχνίδια. Κοιτάμε περισσότερο τα λάθη που κάνουμε, κυρίως για τον τρόπο που αντιδράσαμε πριν δεχθούμε το καλάθι».

Για το πως έζησε την εκδήλωση:
«Η όλη εκδήλωση ήταν πολύ ωραία, πολύ ευχάριστη για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Όταν βλέπεις την ιστορία ζωντανή μέσα στο γήπεδο, αισθάνεσαι δέος. Αν δεν ήταν όλοι αυτοί, αυτή η ομάδα μπορεί να μην ήταν στο επίπεδο που είναι σήμερα».

Για τη συμμετοχή του Σάιμπερτ:
«Ήθελε πολύ να δοκιμάσει. Είχε μπει όχι σε μεγάλη πίεση, σε δύο προπονήσεις. Μας είπε όχι παραπάνω από 5 λεπτά ο γιατρός και για αυτό έπαιξε τόσο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα