Ο... δάσκαλος Γκαρνέτ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΚ ΡΙΒΕΡΣ

Ο... δάσκαλος Γκαρνέτ

Ο... δάσκαλος Γκαρνέτ

Ο Κέβιν Γκαρνέτ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα αποσυρθεί, ωστόσο, ο πρώην προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς του πρότεινε μια διαφορετική λύση.

Σε συνέντευξή του στο espn, ο πρώην προπονητής του «KG» στους Σέλτικς πιστεύει ότι ο 40χρονος φόργουορντ θα ήταν εξαιρετικός στο ρόλο του... δασκάλου για τους νεότερους παίκτες.

«Πιστεύω, και το ξέρω επειδή μίλησα μαζί του, ότι ο Κέβιν αγαπάει τα νέα στην ομάδα του. Του αρέσει ο τρόπος που δουλεύουν, αφού θεωρεί ότι έχουν μια φιλοσοφία... παλαιού τύπου. Όποτε πιστεύω ότι έχει πραγματικά σκεφτεί την περίπτωση του Κέβιν, του δασκάλου», τόνισε αρχικά ο Ρίβερς.

Ο Αμερικανός τεχνικός συνέχισε, λέγοντας ότι του προξενεί εντύπωση αυτή η προοπτική, καθώς δεν είχε αυτήν τη ροπή από τα χρόνια του στη Βοστώνη. «Και ειλικρινά δεν το έβλεπα ποτέ ότι θα συμβεί αυτό. Από τότε (σσ. στους Σέλτικς) ήταν ένας μοναδικός δάσκαλος, απλά δεν θεωρούσα ότι θα έχει την υπομονή να το κάνει. Πιστεύω ότι πλέον ο Κέβιν λατρεύει να διδάσκει αυτά τα νέα παιδιά!»

Ο Γκαρνέτ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Μινεσότα, και μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του. 

Best of internet