Φώτσης: «Ο Διαμαντίδης σταμάτησε, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει!»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Φώτσης: «Ο Διαμαντίδης σταμάτησε, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει!»

Οι Αντώνης Φώτσης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μίλησαν για τη νέα χρονιά που ανοίγεται στο «τριφύλλι», τους στόχους της ομάδας, τις μεταγραφές και φυσικά το Δημήτρη Διαμαντίδη. 

Φώτσης: «Ο Διαμαντίδης σταμάτησε, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει!»

Οι δυο «άσοι» του Παναθηναϊκου Superfoods μίλησαν στο ραδιοφωνικό σταθμό Καρπενήσι 97,5 και έθεσαν τους στόχους της ομάδας των «πρασίνων» για τη νέα σεζόν, μιλώντας και για τον πρώην αρχηγό τους, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αρχικά ο Φώτσης σχολίασε: «Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που ερχόμαστε στο Καρπενήσι που πλέον δεν θυμάμαι πότε ήρθαμε εδώ πρώτη φορά. Κάθε φορά περνάμε πολύ ωραία, κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία και σίγουρα νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Αν μου το έλεγαν παλιά δε θα μπορούσα να το φανταστώ. Ότι θα έμενα τόσα χρόνια σε αυτήν την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ελπίζω ότι στο μέλλον τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Η ομάδα έχει συγκεκριμένους στόχους, πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδας και Ευρώπης και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε κάτι καλό». 

Στη συνέχεια ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα νέα αποκτήματα της ομάδας, λέγοντας: «Πιστεύω ότι οι μεταγραφές που έχουν γίνει έχουν δώσει το δικαίωμα στον κόσμο να είναι αισιόδοξος. Να πιστεύει ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα παρότι ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους. Ελπίζω να καταφέρουν να κάνουν αυτά που κάνανε και ακόμη καλύτερα πράγματα για τον Παναθηναϊκό γιατί σίγουρα ο κάθε παίκτης χρειάζεται και ο καθένας μπορεί να προσφέρει να φτάσει η ομάδα ψηλά», ενώ κλείνοντας τις δηλώσεις του με το Διαμαντίδη και τη νέα σεζόν, ο Φώτσης ανέφερε: 

«Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει προσφέρει και έχει καταφέρει τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Όλα τα χρόνια. Ήταν αρχηγός μας, σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης αποφάσισε ότι θα σταματήσει το μπάσκετ και πρέπει να μάθουμε σαν Παναθηναϊκός να συνεχίσουμε και χωρίς αυτόν. Ο κόσμος να περιμένει ότι θα μπούμε μέσα στο γήπεδο και θα δώσουμε τα πάντα. Έχουμε μια ομάδα, ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι καλό για να δώσουμε χαρά και στους οπαδούς μας και να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Όλοι γνωρίζουμε τους στόχους του Παναθηναϊκού».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σειρά του τόνισε:  «Πέντε χρόνια τώρα ερχόμαστε στο Καρπενήσι και όλα είναι εξαιρετικά. Όλοι οι άνθρωποι της περιοχής μας βοηθάνε έτσι ώστε να μη μας λείψει τίποτα και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, ενώ δεν σταματάνε να μας δείχνουν τη συμπαράστασή τους. Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι κάθε χρόνο οι ίδιοι. Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, μιας και ακόμα «χτίζουμε» την ομάδα, αλλά όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός.

Ο Διαμαντίδης αξίζει τα πάντα. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στο σύλλογο και γενικότερα στον Ελληνικό αθλητισμό. Το τουρνουά αυτό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να του πούμε όλοι μας ένα ευχαριστώ αλλά και μια καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν».

Best of internet