Ράσελ: «Ίνγκραμ, απόλαυσε το!»

Ράσελ: «Ίνγκραμ, απόλαυσε το!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ράσελ: «Ίνγκραμ, απόλαυσε το!»

bet365

Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ ετοιμάζεται για τη δεύτερη χρονιά του στους Λος Άντζελες Λέικερς κι ως το περσινό Νο.2 του ντραφτ φρόντισε να συμβουλέψει τον Μπράντον Ίνγκραμ σχετικά με τη ρούκι σεζόν του.

Οι καταστάσεις των δυο είναι όμοιες, με το Νο. 2 του ντραφτ να τους έχει σημαδέψει, τον έναν πέρυσι (2015), τον άλλον φέτος (2016). Από τη νέα χρονιά Ράσελ και Ίνγκραμ θα είναι συμπαίκτες στους «Λιμνανθρώπους», και ο... παλιός (Ράσελ) είπε να δείξει τα κατατόπια στο... νέο (Ίνγκραμ).

«Του είπα να... απολαύσει την πίεση. Ό,τι περνάει αυτήν την περίοδο, το πέρασα εγώ πέρυσι. Από τη στιγμή που είσαι Νο.2 στο ντραφτ, όλη η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σου κι όλοι περιμένουν να δουν τις μπορείς να κάνεις. Τώρα κοιτάω πίσω στο τι πέρασα πέρυσι και σκέφτομαι "αυτή ήταν η πίεση που είχα;". Και κατά κάποιο τρόπο την απολαμβάνω. Αυτό του είπα, να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στην πρώτη του χρονιά απ' ότι είχα εγώ», τόνισε ο 20χρονος Αμερικανός γκαρντ.

Οι δυο τους αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή ομάδα των Λέικερς, με την απουσία του Κόμπι, υπό τις οδηγίες του Λουκ Ουόλτον και μένει να φανεί το πώς θα κυλήσει η συνεργασία τους.

 

NBA Τελευταία Νέα