Τέλος το «Λαμποράλ Κούτσα»

Τέλος το «Λαμποράλ Κούτσα»

Gazzetta team
Τέλος το «Λαμποράλ Κούτσα»

bet365

Η Σάσκι Μπασκόνια ανακοίνωσε τη διαφοροποίηση της συνεργασίας της με την εταιρία οικονομικών υπηρεσιών Λαμποράλ Κούτσα, που ήταν ο βασικός χορηγός της την τελευταία τριετία, αλλά πλέον δε θα βρίσκεται στο όνομα της ισπανικής ομάδας.

Οι Βάσκοι προς το παρόν θα αποκαλούνται με το κανονικό τους όνομα (Σάσκι Μπασκόνια) και όχι ως Λαμποράλ Κούτσα όπως γινόταν από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα, αφού η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα συνεχιστεί σε αυτό το επίπεδο παρότι η εταιρία θα εξακολουθήσει να τους ενισχύει οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών χαρακτηρίστηκε από αρμονία στην ανάπτυξη τους. Η ισορροπία ήταν τέλεια. Ο σύλλογος επωφελήθηκε οικονομικά και συνδυάστηκε με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η Λαμποράλ Κούτσα θα συνεχίσει τη διαφημιστική ενίσχυση του συλλόγου για ακόμα δύο σεζόν, αλλά από διαφορετικό πόστο. Η Σάσκι Μπασκόνια εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες στην εταιρία που πίστεψε στο έργο της ομάδας και παρέμεινε πιστή όλα αυτά τα χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα