Νίκολς: «Ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο ΟΑΚΑ!» (pics & vids)

Νίκολς: «Ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο ΟΑΚΑ!» (pics & vids)

Γιάννης Ράμμας
Νίκολς: «Ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο ΟΑΚΑ!» (pics & vids)

bet365

Ο Ντιμίτρις Νίκολς έφτασε ευδιάθετος στην Αθήνα, το gazzetta.gr τον υποδέχθηκε κι εκείνος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους. Τι είπε για το νέο ρόλο του, την καυτή έδρα του «τριφυλλιού» και τον Διαμαντίδη που δεν πρόλαβε.

Το τελευταίο (;) μετεγγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ο Ντιμίτρις Νίκολς, έμελλε να είναι η προτελευταία άφιξη, μια και ο Κρις Σίνγκλετον που αποκτήθηκε πρώτος απ' όλους, μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα και αναμένεται εντός των ημερών...

Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ, που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έφτασε ευδιάθετος από τη Νέα Υόρκη και μόλις βγήκε από την αίθουσα παραλαβής των αποσκευών, τέθηκε με προθυμία στην διάθεση των δημοσιογράφων που τον περίμεναν...

«Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ, ξέρω για τους φίλους της ομάδας και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της οικογένειας. Θυμάμαι τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος να παίξω μπροστά τους, έχω παίξει εναντίον τους και τώρα είμαι μέρος της οικογένειάς τους. Έπαιξα πριν 2 χρόνια εκεί για τη φάση των πλέι οφ της Euroleague και δεν ήταν εύκολο, οπότε τώρα είμαι χαρούμενος», σχολίασε αρχικά ο Νίκολς και συνέχισε:

«Το Final 4 είναι πάντα ένας στόχος. Ξέρω ότι είμαστε ένα καλό σύνολο εδώ στην ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουμε στο μέγιστο βαθμό. Οπότε οπωσδήποτε είναι ένας από τους στόχους μας. Δεν έχω προλάβει ακόμα να μιλήσω με τον κόουτς Πεδουλάκη για το ρόλο μου, αλλά θα έχω την ευκαιρία τις προσεχείς μέρες να το κάνω», ενώ κλείνοντας, ο Αμερικανός αναφέρθηκε και στο Διαμαντίδη.

«Εύχομαι να είχα παίξει έστω μια χρονιά με το Διαμαντίδη. Έναν εξαιρετικό παίκτη που έκανε πολλά για τη χώρα του αλλά και για τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Πιστεύω, όμως πως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να βρεθούμε μαζί και να παίξουμε καλό μπάσκετ!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα