Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πατρών ο Προμηθέας

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πατρών ο Προμηθέας

bet365

Ο Προμηθέας επέστρεψε στην Πάτρα και εκτός από προπόνηση αύριο (06/09) θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη.

Ο Προμηθέας γύρισε στη βάση του μετά το ταξίδι στη Γερμανία και τα δύο φιλικά που έπαιξε εκεί με Μπάμπερκ και Μπαϊρόιτ. Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα αύριο θα επισκεφτούν τον Μητροπολίτη Πατρών.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει πως, «Στη... βάση του, την Πάτρα έχει επιστρέψει ο Προμηθέας από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, καθώς ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο ης προετοιμασίας του αρχικά στο Καρπενήσι, και στη συνέχεια στη Γερμανία, όπου έδωσε δύο δυνατά φιλικά με Μπάμπεργκ και Μπαϊρόιτ. Οι πρώτες εντυπώσεις του τεχνικού επιτελείου είναι πολύ καλές, τόσο από τη σκληρή δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι (και μάλιστα χωρίς κανέναν σοβαρό τραυματισμό) όσο και από τα πρώτα δύο φιλικά στη Γερμανία, στα οποία η ομάδα έδειξε μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων της, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους φίλους της, που ανυπομονούν να τη δουν και να τη θαυμάσουν και από κοντά. Μάλιστα, αύριο (06/09) αναμένεται να ανακοινωθούν δύο φιλικοί αγώνες, που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες και θα αποτελέσουν τα αποκαλυπτήρια της πατρινής ομάδας στους φιλάθλους της Πάτρας.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επέστρεψε σήμερα (05/09) στα παρκέ με διπλές προπονήσεις, ενώ αύριο (06/09), μετά την πρωινή προπόνηση, όλη η αποστολή της ανδρικής ομάδας θα επισκεφθεί τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για να λάβει τις ευλογίες του, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με το δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα