El clasico στο Supercopa Ισπανίας!

Αλέξανδρος Καραλής
El clasico στο Supercopa Ισπανίας!

bet365

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ισπανικό Σούπερ Καπ του μπάσκετ, με την κληρωτίδα να έχει... κέφια, καθώς ανέδειξε el clasico με το... καλημέρα του θεσμού. Λαμποράλ - Γκραν Κανάρια το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Μαδριλένους στις 23 Σεπτεμβρίου για τον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια, με το νικητή να γίνεται αυτομάτως και πρώτο φαβορί για την κούπα.

Στο άλλο ζευγάρι του θεσμού, Λαμποράλ και Γκραν Κανάρια θα κονταροχτυπηθούν για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του κυπέλλου, με τα δυο παιχνίδια να γίνονται την ίδια μέρα (23/09) και το τελικό την επομένη (24/09).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε σχετικά με το αποτέλεσμα της κλήρωσης, λέγοντας πως δεν σκέφτεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε το που θα παίξουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα