Έκλεψε την παράσταση ο Μούσα (vid)

Έκλεψε την παράσταση ο Μούσα (vid)

Κώστας Κουκούσης
Έκλεψε την παράσταση ο Μούσα (vid)

bet365

Παρά την επιστροφή του Μίρζα Τελέτοβιτς και την πολύ καλή εμφάνιση του Γιουσούφ Νούρκιτς στη νίκη της Βοσνίας επί της Σουηδίας έλαμψε το άστρο του Τζάναν Μούσα.

Οι Βόσνιοι περίμεναν πως και πως να δουν τον Τελέτοβιτς ο οποίος είχε να φορέσει τη φανέλα της εθνικής τους ομάδας από το Ευρωμπάσκετ του 2013 αλλά ήταν λίγο πιο «σκουριασμένος» απ' ότι αναμενόταν. Πέτυχε μεν 12 πόντους αλλά είχε μόλις 2/16 σουτ με 1/9 τρίποντα αλλά η εμφάνιση του Τζάναν Μούσα αποζημίωσε τον κόσμο.

Ο 17χρονος φόργουορντ ήρθε από τον πάγκο για να σημειώσει 19 πόντους (6/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/4 βολές) και να μαζέψει 11 ριμπάουντ σε 31 λεπτά συμμετοχής, ενώ με το κάρφωμα που θα δείτε στο βίντεο κλείδωσε τη νίκη της Βοσνίας η οποία επικράτησε της Σουηδίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2017 με 74-71.

Μάλιστα ο Μούσα με τα όσα έκανε επισκίασε ακόμα και την παρουσία του Γιουσούφ Νούρκιτς των Ντένβερ Νάγκετς ο οποίος είχε 19 πόντους και 15 ριμπάουντ και στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης σκόραρε τους 13 από τους 25 πόντους της ομάδας τους.

 

Τελευταία Νέα