Νίκολς: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα τον Διαμαντίδη»

Γιάννης Ράμμας
Νίκολς: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα τον Διαμαντίδη»

bet365

Ο Ντιμίτρις Νίκολς έκανε τις πρώτες δηλώσεις ως επίσημο μέλος του Παναθηναϊκού κι ήδη ζει σε ρυθμούς... ΟΑΚΑ. Τι είπε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που ανήκω πια στην "πράσινη" οικογένεια» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ και συνέχισε: «Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ κι υπέροχο κοινό. Ανυπομονώ να 'ρθω στην Αθήνα για να ξεκινήσω να δουλεύω με τους νέους μου συμπαίκτες και τους προπονητές. Γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, την ιστορία και τους ανθρώπους του. Επίσης, ξέρω πολύ καλά το πόσο ένθερμο κοινό έχει. Πραγματικά περιμένω πώς και πώς ν' αγωνιστώ σ' ένα γεμάτο ΟΑΚΑ που θα με υποστηρίζει».

Όσο για το γεγονός πως θα... προλάβει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και θα ζήσει από κοντά τη βράβευσή του απ' την ΚΑΕ: «Είναι εκπληκτικό που θα συμμετάσχω κι εγώ σ' αυτό το τουρνουά, που γίνεται προς τιμήν ενός τεράστιου αθλητή. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αγωνιστώ ως συμπαίκτης του, αλλά θα 'ναι σημαντικό που θα βρίσκομαι εκεί στο "αντίο" του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα