Ουέιντ εναντίον Τραμπ

Ουέιντ εναντίον Τραμπ

Κώστας Κουκούσης
Ουέιντ εναντίον Τραμπ

bet365

Ο Ντουέιν Ουέιντ τόνισε πως ένα θλιβερό συμβάν όπως η δολοφονία της ξαδέρφης του δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ για πολιτικούς λόγους.

Λίγο πολύ ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως μετά τη δολοφονία της ξαδέρφης του σούπερ σταρ του ΝΒΑ όλοι οι έγχρωμοι θα πρέπει να τον ψηφίσουν για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοια περιστατικά.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν άρεσε ούτε στον Ντουέιν Ουέιντ ούτε στην οικογένεια του που ακόμα θρηνεί την απώλεια της ξαδέρφης του η οποία σκοτώθηκε κατά λάθος σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Σικάγο την περασμένη εβδομάδα.

«Το γεγονός πως το θέμα πήρε διαστάσεις και προβλημάτισε μέχρι και τον υποψήφιο Πρόεδρο της χώρας είναι ευχάριστο. Από την άλλη όμως μπορώ να πω πως αυτή η δήλωση του μου άφησε μια άσχημη γεύση στο στόμα γιατί τα όσα περνάει η οικογένεια μου αλλά και η πόλη του Σικάγο μετά από αυτό το θλιβερό περιστατικό χρησιμοποιούνται για πολιτικούς λόγους», ανέφερε κατά την παρουσία του σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς.

 

NBA Τελευταία Νέα