Μπράιαντ: «Να δεθούμε σαν ομάδα»

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Μπράιαντ: «Να δεθούμε σαν ομάδα»

Μπράιαντ: «Να δεθούμε σαν ομάδα»

Το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός γκαρντ, Νταρίλ Μπράιαντ μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας και το σπουδαίο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.  

Ο Αμερικανός δήλωσε στο επίσημο site του ΠΑΟΚ πως βασικό ζητούμενο της ομάδας είναι να βρει τη χημεία της, ενώ παραδέχθηκε πως άπαντες στο «Δικέφαλο του Βορρά» ζουν κι αναπνέουν για το μεγάλο φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράιαντ:

-Για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας:

«Ναι, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επίπονο αυτές τις ημέρες. Είναι η εποχή της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας να προσαρμοστούμε στην ομάδα, αλλά και στο νέο περιβάλλον. Νομίζω ότι όταν πρόκειται για μία νέα ομάδα, όπως η δική μας, είναι πολύ σημαντικό ζητούμενο η χημεία. Αυτήν πρέπει να καταφέρουμε να βρούμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
 
-Για τους φιλικούς αγώνες:

«Νομίζω ότι θα είναι η εποχή που θα δοκιμάσουμε όλα όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Πάντα στο τέλος της ημέρας και με την κούραση που υπάρχει, προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας καλύτερα τον άλλο. Και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να καταφέρουμε να δεθούμε σαν ομάδα».
 
-Για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, να αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και σε έναν αγώνα που θα γίνει στο γήπεδό μας και για τα γενέθλια της ομάδας. Νομίζω ότι όλους μας προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κίνητρο, να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, να δούμε παλιούς παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ, αλλά και να δει ο κόσμος, πως εξελίσσεται η φετινή ομάδα και όλα αυτά που κάνουμε εμείς για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι πολύ νωρίς, αλλά νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για όλους».

Best of internet