Με την... ΤΣΣΚΑ στην Κίνα

Με την... ΤΣΣΚΑ στην Κίνα

Στέλλα Παπαδοπούλου
Με την... ΤΣΣΚΑ στην Κίνα
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα ταξιδέψει στην Κίνα στο πλαίσιο του Euroleague Basketball China Tour και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος στο Πεκίνο.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα βρεθεί στην Κίνα όπου θα λάβει μέρος σε μία σειρά εκδηλώσεων, ενώ θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια. Αρχικά, με τους πρωταθλητές Κίνας Σιχουάν Μπλου Ουέιλς και στη συνέχεια με τους Γκουάνγκντονγκ Τάιγκερς.

Η παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε κι ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Euroleague, Λούκα Σκαφάτι ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε πάλι στο Πεκίνο που μπορούμε να πούμε ότι το νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Από το 2007 η Ασιατική ήπειρος έχει γίνει η βασική μας προτεραιότητα στα στρατηγικά πλάνα που έχουμε για εξάπλωση της λίγκας. Θέλουμε να μοιραστούμε τις αξίες του ευρωπαϊκού μπάσκετ με τους Ασιάτες φιλάθλους. Για φέτος ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Κίνα στο πλαίσιο του προγράμματος.Θα δώσουμε την ευκαιρία στους φίλους της Κίνας να παρακολουθήσουν μία ομάδα γεμάτη αστέρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.