Ζάρας: «Χαμηλά η μπάλα»

Ζάρας: «Χαμηλά η μπάλα»

Αλέξανδρος Καραλής
Ζάρας: «Χαμηλά η μπάλα»

bet365

Ο Θοδωρής Ζάρας έκανε δηλώσεις από τη Βουλγαρία, όπου βρίσκεται για την προετοιμασία του Άρη, και μίλησε για τη νέα σεζόν της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και τα νέα αποκτήματα του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία μέχρι στιγμής: «Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ερχόμαστε στο Πράβετς, όμως αυτήν τη φορά θα το ζήσουμε πιο έντονα, αφού θα μείνουμε για διπλάσιο χρονικό διάστημα σε σχέση με πέρυσι. Από τις πρώτες μέρες της παρουσίας μας στο Πράβετς, φαίνεται πόσο σημαντική είναι για το χτίσιμο της ομάδας η περίοδος που θα μείνουμε εδώ. Ξεκινώντας την προετοιμασία σε ένα μέρος μακριά από την καθημερινότητα της πόλης, είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν δεσμοί μεταξύ των παικτών, κάτι σημαντικό για την εξέλιξη μιας σεζόν.

Στο διάστημα αυτό η ομάδα "μοντάρεται" εντός παρκέ και αφομοιώνει τα "θέλω" του προπονητή. Όμως πολύ σημαντικό είναι και το "δέσιμο" εκτός γηπέδου. Πιστεύω ότι για μία ακόμα χρονιά θα έχουμε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, στοιχείο που παίζει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας.»

Για τα νέα αποκτήματα της ομάδας: «Στην ομάδα έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες και περιμένουμε κι άλλους. Τα πρώτα "σημάδια" είναι ιδιαίτερα θετικά, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Τα παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και αγωνιστική ποιότητα, ένας συνδυασμός που θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά και τους ίδιους να "δεθούν" ιδανικά μ' αυτήν.»

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Τέλος, αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν που ανοίγεται: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους. Οι ομάδες τώρα "χτίζονται" και δεν υπάρχει σαφής εικόνα, αφού ακόμα γίνονται μεταγραφικές κινήσεις. Αυτό που περιμένω προσωπικά είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως πέρυσι, όπως και μία πολύ ανταγωνιστική ευρωπαϊκή διοργάνωση, το νεοσύστατο Champions League. Εμείς δεν παρεκκλίνουμε από τη λογική μας. Κρατάμε... χαμηλά την μπάλα και δουλεύουμε σκληρά. Η λογική "βήμα – βήμα" δε μας έχει προδώσει και μ' αυτήν θα πορευτούμε»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα